Image Alt

Πολιτική Απορρήτου – Όροι Χρήσης

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

 

Υπεύθυνος επεξεργασίας

 

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ – ΓΚΑΖΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ» και διακριτικό τίτλο « ΜΟΥΣΕΟ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΣ ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΑΕ» (εφεξής η «Εταιρεία»), η οποία εδρεύει στην Αθήνα, οδός Πειραιώς αρ. 100, είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 4 στοιχ. 7. του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (2016/679/ΕΕ), των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των επισκεπτών/χρηστών του ιστοτόπου www.athens-technopolis.gr (εφεξής ο «Ιστότοπος»), του οποίου είναι διαχειρίστρια.

 

Η επικοινωνία με την Εταιρεία μπορεί να επιτευχθεί μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο τηλέφωνο 2130109300 ή μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@athens-technopolis.gr, press@mariacallasmuseum.gr.

 

Κατηγορίες δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

 

Η Εταιρεία συλλέγει τις παρακάτω κατηγορίες δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των επισκεπτών/χρηστών του ιστοτόπου:

 

  1. To ονοματεπώνυμο και την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι επισκέπτες του ιστοτόπου καταχωρούν τις παραπάνω κατηγορίες προσωπικών δεδομένων, όταν συμπληρώνουν τα αντίστοιχα χωρία (κουτάκια), προκειμένου να εγγραφούν στο newsletter (περιοδική ηλεκτρονική ενημέρωση) του Μουσείο Μαρία Κάλλας Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων .
  2. Την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κάθε άλλη κατηγορία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που οι επισκέπτες του ιστοτόπου επιλέγουν να γνωστοποιήσουν, όταν αποστέλλουν ηλεκτρονικά μηνύματα στην διευθύνση  info@athens-technopolis.gr και press@mariacallasmuseum.gr.
  3. To ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διεύθυνση κατοικίας (υπάρχει η δυνατότητα να καταχωρηθούν δύο διευθύνσεις), τηλέφωνο σταθερής τηλεφωνίας, τηλέφωνο κινητής τηλεφωνίας, αριθμός τηλεομοιοτυπίας (fax).

 

Σκοποί και νομικές βάσεις επεξεργασίας

 

Η Εταιρεία επεξεργάζεται τις παραπάνω κατηγορίες δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα με σκοπό την εκπλήρωση των παρακάτω σκοπών επεξεργασίας, βασιζόμενη στις κάτωθι νομικές βάσεις επεξεργασίας:

 

  1. Η Εταιρεία επεξεργάζεται τις κατηγορίες δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που καταχωρούν οι επισκέπτες του ιστοτόπου προς εγγραφή στο newsletter, με σκοπό την αποστολή ενημερωτικών ή διαφημιστικών μηνυμάτων σχετικά με την δράση και τις υπηρεσίες της, καθώς και με τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος που λειτουργεί μέσω του ιστοτόπου. Η νομική βάση για την παραπάνω επεξεργασία είναι η συναίνεση των επισκεπτών του ιστοτόπου, η οποία παρέχεται μέσω της συμπλήρωσης των απαραίτητων για την εγγραφή στο newsletter στοιχείων.
  2. Η Εταιρεία επεξεργάζεται τις κατηγορίες δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που καταχωρούν οι επισκέπτες του ιστοτόπου, όταν αποστέλλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στην διευθύνση  info@athens-technopolis.gr press@mariacallasmuseum.gr, προκειμένου να απαντήσει στα ερωτήματα που έχουν θέσει με τα μηνύματά τους οι επισκέπτες και να παράσχει το σχετικό πληροφοριακό υλικό. Η νομική βάση για την παραπάνω επεξεργασία είναι η συναίνεση των επισκεπτών του ιστοτόπου, η οποία παρέχεται μέσω της εκ μέρους τους αποστολής μηνύματος στις διευθύνσεις που η Εταιρεία χρησιμοποιεί για την εξυπηρέτηση αναγκών επικοινωνίας με τους επισκέπτες του ιστοτόπου.

 

Κατηγορίες αποδεκτών των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

 

Η Εταιρεία ενδέχεται να κοινολογήσει δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των επισκεπτών του ιστοτόπου στους παρακάτω αποδέκτες:

 

  1. Τρίτα πρόσωπα (νομικά ή φυσικά), με τα οποία η Εταιρείας συνδέεται συμβατικώς. Εν προκειμένω, η Εταιρεία κοινολογεί στους συμβαλλομένους της μόνο εκείνες τις κατηγορίες προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών του ιστοτόπου που είναι απαραίτητες για την εκπλήρωση του αντικειμένου των μεταξύ τους συμβάσεων. Επιπλέον, η Εταιρεία αναλαμβάνει να δεσμεύσει τα τρίτα πρόσωπα ως προς την εκ μέρους τους νόμιμη επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που τους κοινολογεί, μέσω της προσθήκης σχετικού όρου στις μεταξύ τους συμβάσεις ή την υπογραφή σχετικού παραρτήματος της κύριας σύμβασης.
  2. Δικαστικές ή Διοικητικές Αρχές στο πλαίσιο της συμμόρφωσης της Εταιρείας με δικαστική ή διοικητική απόφαση ή απόφαση Ανεξάρτητης Διοικητικής Αρχής.
  3. Τρίτα πρόσωπα (νομικά ή φυσικά) προς τα οποία η Εταιρεία υποχρεούται να κοινολογήσει δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των επισκεπτών του ιστοτόπου βάσει διάταξης νόμου, κανονιστικής ή ατομική διοικητικής πράξης, δικαστικής απόφασης ή απόφασης διοικητικού οργάνου ή Αρχής.

 

Διαβίβαση δεδομένων σε τρίτη χώρα

 

Η Εταιρεία δεν διαβιβάζει και δεν έχει την πρόθεση να διαδιβάσει δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των επισκεπτών του ιστοτόπου σε τρίτες χώρες ή διεθνείς οργανισμούς.

 

Χρονικό διάστημα διατήρησης των προσωπικών δεδομένων

 

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των επισκεπτών του ιστοτόπου διατηρούνται από την Εταιρεία μόνο για το διάστημα που απαιτείται για την εκπλήρωση του σκοπού της εκάστοτε επεξεργασίας. Η Εταιρεία δύναται να διατηρήσει τα δεδομένα για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο από το ελάχιστο δυνατό, μόνο στις περιπτώσεις που η εν λόγω διατήρηση επιβάλλεται από διάταξη νόμου ή δικαστική ή διοικητική απόφαση.

 

Δικαιώματα

 

Η Εταιρεία αναλαμβάνει να διευκολύνει την άσκηση των δικαιωμάτων που παρέχουν ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (2016/679/ΕΕ) και η εθνική νομοθεσία, όπως ισχύει κάθε φορά, στους επισκέπτες του ιστοτόπου ως υποκείμενα των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες του ιστοτόπου δικαιούνται να αιτηθούν:

 

  1. Την ανάκληση της συγκατάθεσης που έχουν παράσχει ως προς συγκεκριμένη επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Εν προκειμένω, οι επισκέπτες δικαιούνται να ανακαλέσουν, οποτεδήποτε, την συγκατάθεσή τους ως προς την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που καταχώρησαν κατά την εγγραφή τους στο newsletter του ιστοτόπου ή κατά την αποστολή μηνύματος στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις επικοινωνίας της Εταιρείας.
  2. Την λήψη πληροφοριών σχετικά με το είδος της επεξεργασίας των προσωπικών τους δεδομένων και την πρόσβαση σε αυτά.
  3. Τη διόρθωση ή την επικαιροποίηση των προσωπικών τους δεδομένων σε περίπτωση που αυτά είναι ανακριβή ή ελλιπή.
  4. Την πλήρη και οριστική διαγραφή των προσωπικών τους δεδομένων από τα αρχεία της Εταιρείας.
  5. Τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών τους δεδομένων.
  6. Την λήψη αντιγράφου του συνόλου ή μέρους των προσωπικών τους δεδομένων σε κοινώς χρησιμοποιούμενη και αναγνώσιμη από τα μηχανήματα μορφή.

 

Η Εταιρεία αναλαμβάνει να ικανοποιήσει, δωρεάν, τα παραπάνω αιτήματα των υποκειμένων των δεδομένων χωρίς καθυστέρηση και, σε κάθε περίπτωση, εντός προθεσμίας των τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του αιτήματος. Η παραπάνω προθεσμία δύναται να παραταθεί κατά εξήντα (60) ημερολογιακές ημέρες, αν αυτό κριθεί απαραίτητο, λαμβανομένων υπ΄ όψει της πολυπλοκότητας του αιτήματος και του αριθμού των αιτημάτων που εκκρεμούν ενώπιόν της. Σε αυτή την περίπτωση, η Εταιρεία αναλαμβάνει να ενημερώσει το υποκείμενο των δεδομένων για την χορήγηση της παράτασης και τους λόγους της καθυστέρησης εντός προθεσμίας τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του αιτήματος.

 

Η Εταιρεία δύναται να αρνηθεί την ικανοποίηση αιτήματος υποκειμένου των δεδομένων, μόνο εφόσον αποδείξει, με κάθε πρόσφορο μέσο, ότι δεν είναι σε θέσει να εξακριβώσει την ταυτότητα του υποκειμένου των δεδομένων.

 

Σε περίπτωση που τα αιτήματα των υποκειμένων των δεδομένων είναι αβάσιμα ή υπερβολικά, ιδίως λόγω του επαναλαμβανόμενου χαρακτήρα τους, η Εταιρεία δύναται να επιβάλει την καταβολή ενός εύλογου τέλους, λαμβάνοντας υπ’ όψει τα διοικητικά για την παροχή της ενημέρωσης ή την ανακοίνωση ή την εκτέλεση της ζητούμενης ενέργειας. Η Εταιρεία δύναται, εναλλακτικά, να αρνηθεί να δώσει συνέχεια στο αίτημα.

 

Επισημαίνεται, τέλος, ότι τα υποκείμενα των δεδομένων έχουν δικαίωμα να υποβάλουν καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σε σχέση με οποιοδήποτε ζήτημα αφορά την επεξεργασία και την προστασία των προσωπικών τους δεδομένων εκ μέρους της Εταιρείας. Τα υποκείμενα των δεδομένων υποβάλλουν καταγγελία στην παραπάνω Αρχή, χρησιμοποιώντας έναν από τους τρόπους υποβολής που περιγράφονται στην ιστοσελίδα της Αρχής (https:// www.dpa.gr/portal/page?_pageid=33,211532&_dad=portal&_schema=PORTAL).

 

Επικοινωνία

 

Οι επισκέπτες του ιστοτόπου υποβάλλουν τα παραπάνω αιτήματα σχετικά με την ικανοποίηση των δικαιωμάτων τους ως υποκειμένων των δεδομένων αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση  info@athens-technopolis.gr, press@mariacallasmuseum.gr. Στις παραπάνω διευθύνσεις μπορούν, ακόμη, να αποστέλλουν και οποιοδήποτε μήνυμα, πλην του αιτήματος ικανοποίησης δικαιώματος, που αφορά την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων από την Εταιρεία μέσω του ιστοτόπου.

 

Αυτοματοματοποιημένη λήψη αποφάσεων

 

Cookies

 

Ο Ιστότοπος χρησιμοποιεί τεχνολογία “cookies” τα οποία είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο φυλλομετρητή σας κατά την περιήγησή σας και στη συνέχεια στη συσκευή σας προκειμένου να γίνεται αναγνώριση του φυλλομετρητή για την προηγούμενη δραστηριότητά του.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας.

 

Επιδίωξη μας είναι σας προσφέρουμε μία όσο το δυνατό πιο ταιριαστή στις προτιμήσεις σας και πιο ενδιαφέρουσα στις αναζητήσεις σας περιήγηση, με τις καλύτερες δυνατές προτάσεις. Κάνοντας κλικ στην ‘’Αποδοχή όλων’’ θα μας βοηθήσετε να ανταποκριθούμε στα παραπάνω. Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε ποια cookies σας ενδιαφέρουν και να επιλέξετε από τα παρακάτω με την ‘’Αποδοχή επιλογών΄΄.

 

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που χρησιμοποιούνται από τους δικτυακούς τόπους για να κάνουν την εμπειρία του χρήστη πιο αποτελεσματική. Στα cookies αποθηκεύονται πληροφορίες που χρησιμεύουν στη προσωποποίηση της περιήγησης του χρήστη στον ιστότοπο και διαδικτυακά. Ο νόμος αναφέρει ότι μπορούμε να αποθηκεύσουμε τα cookies στη συσκευή σας, εφόσον είναι απολύτως αναγκαία για τη λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας. Για όλους τους άλλους τύπους cookies χρειαζόμαστε την άδειά σας. Μπορείτε να αλλάξετε ή να καταργήσετε τη συναίνεσή σας ανά πάσα στιγμή μέσω της Δήλωσης για τα Cookies στην ιστοσελίδα μας. 

 

Τα ανωτέρω cookies αποθηκεύονται για 30 ημέρες και μετά διαγράφονται.

 

Τροποποίηση της Πολιτικής Προστασίας

 

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας ενδέχεται να τροποποιηθεί στο μέλλον. Κάθε αλλαγή ή προσθήκη σε αυτή θα αναρτάται στον ιστότοπο, ώστε οι επισκέπτες του ιστοτόπου να είναι διαρκώς ενημερωμένοι για τους όρους επεξεργασίας και προστασίας των προσωπικών τους δεδομένων. Καμία τροποποίηση της παρούσας πολιτικής δεν θα εφαρμοστεί πριν τη σχετική ανάρτηση στον ιστότοπο.

 

Οδηγίες χρήσης του υλικού στο Press Kit

 

Το υλικό που βρίσκεται εντός του press kit μπορεί να χρησιμποιηθεί για επικοινωνιακούς σκοπούς για του Μουσείου Μαρία Κάλλας του Δήμου Αθηναίων. Για οποιαδήποτε άλλη χρήση του υλικού αυτού ή για επιπλέον λήψεις περαιτέρω υλικού οφείλετε να ενημερώσετε το Μουσείο για να λάβετε τη σχετική άδεια.

Όροι εισόδου στο Μουσείο

  1. Η αγορά του εισιτηρίου παρέχει στον κάτοχό του δικαίωμα εισόδου στο Μουσείο Μαρία Κάλλας του Δήμου Αθηναίων , ισχύει για μία και μόνο ημέρα εισόδου για ένα συγκεκριμένο slot (χρονικό πλαίσιο μιας ώρας), και συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή των κατωτέρω όρων.

  2. Το προσωπικό ασφαλείας βρίσκεται στον χώρο με σκοπό να εξασφαλίσει την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού για την ομαλή διεξαγωγή της επίσκεψης και των λοιπών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο χώρο. Το κοινό οφείλει να συμμορφώνεται στις υποδείξεις του προσωπικού ασφαλείας και να μην διστάσει να έρθει σε επαφή μαζί τους εφόσον παραστεί ανάγκη.

  3. Δεν επιτρέπεται η μεταφορά γυάλινων φιαλών, εύφλεκτων υλικών ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων στις εγκαταστάσεις του χώρου. Το εξουσιοδοτημένο προσωπικό ασφαλείας έχει δικαίωμα ελέγχου όλων των παραπάνω. Δεν επιτρέπεται η είσοδος εντός του χώρου σε άτομα υπό την επήρεια  αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

  4. Η είσοδος σε άτομα κάτω των δεκατεσσάρων ετών επιτρέπεται μόνο με συνοδό. Ο κάθε εισερχόμενος στο χώρο είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την προσωπική του ασφάλεια, καθώς και για την ασφάλεια των ανηλίκων που συνοδεύει.

  5. Η φωτογράφηση ή βιντεοσκόπηση οπτικοακουστικού υλικού της έκθεσης δεν επιτρέπεται για επαγγελματική και εμπορική χρήση. Η φωτογράφηση ή βιντεοσκόπηση των λοιπών εκθεμάτων καθώς και των εκδηλώσεων και των χώρων της έκθεσης, δεν επιτρέπεται στα σημεία που υπάρχει απαγορευτική σήμανση, παρά μόνο μετά από προηγούμενη έγγραφη άδεια της διοίκησης του Μουσείου και με τους εκεί αναφερόμενους όρους.

  6. Για την παραγωγή, αναπαραγωγή, χρήση, και διάδοση στο κοινό, για άμεσο ή έμμεσο οικονομικό ή εμπορικό ή επαγγελματικό σκοπό, φωτογραφιών, αντιγράφων, απεικονίσεων ή οπτικοακουστικού υλικού, καθώς και των εκθεμάτων και εκδηλώσεων του μουσείου με οποιονδήποτε τρόπο και μέσο, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών και ψηφιακών, του διαδικτύου (internet), των δικτύων τηλεπικοινωνιακής ή άλλης σύνδεσης και τη δημιουργία βάσεων δεδομένων με εικόνες ή στοιχεία των παραπάνω, απαιτείται προηγούμενη άδεια, που παρέχεται από την διοίκηση του Μουσείου με την υπογραφή ιδιωτικού συμφωνητικού και με τους εκεί αναφερόμενους ειδικούς όρους. Έντυπα σχετικών αιτήσεων διατίθενται μετά από σχετικό αίτημα.

  7. Η Τεχνόπολη διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος της έκθεσης, ή διακοπής αυτής.

  8. Στις επιμέρους εκδηλώσεις με περιορισμένες θέσεις η είσοδος δεν είναι εξασφαλισμένη, και θα τηρείται σειρά προτεραιότητας

  9. Η αποχώρηση των επισκεπτών από τους εσωτερικούς χώρους αρχίζει [15΄] νωρίτερα από την ώρα που κλείνει το Μουσείο Μαρία Κάλλας. Λόγω εκτάκτων εργασιών ορισμένες από τις αίθουσες ενδέχεται να κλείνουν χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

  10. Μέρη της συλλογής και του Μουσείου πιθανόν να φωτογραφηθούν ή βιντεοσκοπηθούν για λόγους αρχείου καθώς και για τη διαφήμιση και προώθηση του μουσείου. Ακόμη, μέρη των εκδηλώσεων πιθανόν να φωτογραφηθούν ή βιντεοσκοπηθούν με απόφαση της διοίκησης του μουσείου ή να αναμεταδοθούν μέσω διαδικτύου ή τηλεοπτικά, για λόγους αρχείου, καθώς και για την ενημέρωση του κοινού και την προώθηση του Μουσείου. Μέλη του κοινού που θα εμφανίζονται σε αυτά, δε θα έχουν καμία απαίτηση από οποιονδήποτε αντλεί δικαιώματα από τη φωτογράφηση ή βιντεοσκόπηση ή αναμετάδοση. Η είσοδος τους στο χώρο του Μουσείου συνιστά συγκατάθεση για την εν λόγω βιντεοσκόπηση/ φωτογράφιση / αναμετάδοση.

  11. Μη επιτρεπόμενες ενέργειες ή/και συμπεριφορές

Οι επισκέπτες οφείλουν να τηρούν τις οδηγίες ασφαλείας και να αποφεύγουν να διαταράσσουν με τη συμπεριφορά τους την ομαλή εξέλιξη των επισκέψεων και των εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα στους χώρους του Μουσείου.

Οι επισκέπτες οφείλουν να απέχουν από οποιαδήποτε συμπεριφορά ή ενέργεια που δύναται να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια των ατόμων, των εκθεμάτων και των κτιριακών εγκαταστάσεων. Ειδικότερα, απαγορεύεται στους επισκέπτες:

το κάπνισμα και η χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου εντός των εγκαταστάσεων του Ιδρύματος, να τρώνε και να πίνουν εκτός των χώρων του ιδρύματος που προορίζονται γι’αυτόν τον σκοπό, η επίσκεψη του Ιδρύματος σε κατάσταση μέθης και εν γένει κάθε ανάρμοστη συμπεριφορά, να είναι απρεπώς ενδεδυμένοι και να περπατούν ξυπόλυτοι εντός του Ιδρύματος, να γράφουν με γκράφιτι ή με οποιοδήποτε άλλο υλικό, να σημαδεύουν και γενικά να λερώνουν με οποιοδήποτε τρόπο τις εγκαταστάσεις του Μουσείου, να πετάνε κάτω χαρτιά ή σκουπίδια, να ξαπλώνουν κάτω ή/και στα παγκάκια που βρίσκονται στους χώρους, να τρέχουν ή να σπρώχνονται εντός των χώρων του κτιρίου, να χρησιμοποιούν τις εξόδους κινδύνου ή άλλες διόδους διαφυγής σε περιπτώσεις που δεν συντρέχει λόγος, να μετακινούν καθίσματα ή/και έπιπλα χωρίς την άδεια του προσωπικού του Μουσείου, να παρεμποδίζουν τη μετακίνηση των υπόλοιπων επισκεπτών και τη διέλευση και πρόσβαση στις εξόδους ιδίως με το να κάθονται στα σκαλιά των κλιμακοστασίων, να εγκαταλείπουν, έστω και για λίγο, προσωπικά τους είδη εντός του Μουσείου, να εκδηλώνουν απέναντι στο προσωπικό ή/και στους άλλους επισκέπτες συμπεριφορά προκλητική, υβριστική, επιθετική, βίαιη ή απρεπή και να επιδίδονται σε εράνους, σε οποιοδήποτε είδος εμπόριο, διαφημιστική ή προπαγανδιστική ενέργεια, δειγματοληψία ή δημοσκόπηση ή/και να μοιράζουν οποιαδήποτε φυλλάδια ή σε οποιαδήποτε δραστηριότητα μπορεί να διαταράξει την ηρεμία του κοινού.

Απαγορεύονται τα κατοικίδια και τα ζώα συντροφιάς στο Μουσείο εκτός από σκύλους βοηθείας, ήτοι οι εκπαιδευμένοι σκύλοι οδηγοί τυφλών και σκύλοι βοηθοί ατόμων με αναπηρίες.

  1. Περαιτέρω, δεν επιτρέπεται στους επισκέπτες:

να αγγίζουν τα συστήματα ανάρτησης ή/και προστασίας των εκθεμάτων (βιτρίνες, βάθρα, τζάμια κλπ.),

να υποδεικνύουν τα εκθέματα με αντικείμενα που κινδυνεύουν να προξενήσουν σε αυτά ζημία,

να παρακάμπτουν τα εμπόδια ή οποιαδήποτε άλλα συστήματα που έχουν τοποθετηθεί από το Μουσείο προκειμένου να τηρηθεί μία απόσταση ασφαλείας μεταξύ του επισκέπτη και των εκθεμάτων,

να φθείρουν με οποιοδήποτε τρόπο το υλικό ή εξοπλισμό που θέτει το Μουσείο στη διάθεση τους κατά την επίσκεψη,

να παρεμποδίζουν τη θέα των λοιπών επισκεπτών προς τα εκθέματα,

να ενοχλούν τους άλλους επισκέπτες με οποιαδήποτε θορυβώδη συμπεριφορά, ιδίως με τη χρήση θορυβωδών συσκευών (ραδιοφώνου, προσωπικής συσκευής αναπαραγωγής μουσικής, μουσικών οργάνων κλπ.), κινητών τηλεφώνων κλπ.

  1. Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να καλείτε το τηλέφωνο 210 4404204.

Τρίτη - Κυριακή : 10:00-18:00
Παρασκευή: 10:00-21:00

Μητροπόλεως 44, 105 63 Αθήνα
info@mariacallasmuseum.gr
+30 210 44 04 204


    Κάντε εγγραφή στο newsletter